JEG GØR KUN DET, JEG ER BEDST TIL!

Mine vigtigste kompetancer er, udover selv at være udøvende billedkunstner, at være et lyttende, sansende og analytisk menneske, der er skarp på det det hele menneske, sammenhænge og strategier. 

Jeg har en masse erfaring, som jeg gerne deler ud af for at gøre din vej lidt nemmere i forhold til opnåelse af mål, fondssøgning og anden ansøgning. Der findes ikke noget lavt gærde at kravle under, men hjælp og støtte til din målrettede proces. Og ikke mindst - en glæde over aktivt at arbejde mod dine mål.

Jeg har over 20 års erfaring som  projektleder, proceskonsulent, fundraiser og formidler indenfor både det offentlige og private kunst- og kulturområde. Disse to sider af kunstlivet kombineret med mit eget liv som udøvende kunstner, er Kunstpenge's unikke grundpille! 

Jeg er selv modtager af støtte fra både offentlige og private fonde samt af  arbejdsophold. Senest i forbindelse med min bog "Flydende kyster". Bogen er fondsfinansieret, ligesom to arbejdsophold har været med til at at give arbejdsrum- og ro. Jeg har gennem årene skabt mange kunstprojekter, bl.a har jeg sammen med  billedekunstner Lene Juhler skabt det unikke udstillingssted "Kunsthal Vejle", den blå automat på banegårdspladsen i Vejle, som i dag drives som et kustnerstyret udstillingssted for dansk og international samtidskunst.